Corduroy House
       
     
 Dark Welsh slate is used in a direct way to provide a rugged, natural backdrop to the garden foliage and a foil to the calm, light interior.
       
     
M&W Anton Street-7680.jpg
       
     
M&W Anton Street-7678.jpg
       
     
M&W Anton Street-7580.jpg
       
     
 Corduroy House won the 'Best Use of Materials' award in the 2018  Don't Move Improve! Awards . The awards showcase London’s best and most innovative new home extensions.
       
     
M&W Anton Street-7860.jpg
       
     
M&W Anton Street-7632.jpg
       
     
M&W Anton Street-7710.jpg
       
     
 The kitchen balances the characterful, older parts of the house with the pared back formality of the new extension. Colour is introduced through natural materials like reclaimed French Oak flooring and natural stone.
       
     
M&W Anton Street-7923.jpg
       
     
 Photography by Morgan O'Donovan
       
     
Corduroy House
       
     
Corduroy House

A rear extension to a remodeled Victorian town house for a fashion stylist, a contemporary art curator and their two young sons. The new dining and kitchen areas were lowered, increasing ceiling heights, and bringing them level with the garden.

 Dark Welsh slate is used in a direct way to provide a rugged, natural backdrop to the garden foliage and a foil to the calm, light interior.
       
     

Dark Welsh slate is used in a direct way to provide a rugged, natural backdrop to the garden foliage and a foil to the calm, light interior.

M&W Anton Street-7680.jpg
       
     
M&W Anton Street-7678.jpg
       
     
M&W Anton Street-7580.jpg
       
     
 Corduroy House won the 'Best Use of Materials' award in the 2018  Don't Move Improve! Awards . The awards showcase London’s best and most innovative new home extensions.
       
     

Corduroy House won the 'Best Use of Materials' award in the 2018 Don't Move Improve! Awards. The awards showcase London’s best and most innovative new home extensions.

M&W Anton Street-7860.jpg
       
     
M&W Anton Street-7632.jpg
       
     
M&W Anton Street-7710.jpg
       
     
 The kitchen balances the characterful, older parts of the house with the pared back formality of the new extension. Colour is introduced through natural materials like reclaimed French Oak flooring and natural stone.
       
     

The kitchen balances the characterful, older parts of the house with the pared back formality of the new extension. Colour is introduced through natural materials like reclaimed French Oak flooring and natural stone.

M&W Anton Street-7923.jpg
       
     
 Photography by Morgan O'Donovan
       
     

Photography by Morgan O'Donovan